Kuinka saada paras tarjous uudesta autosta

Uuden auton ostaminen ei ole helppoa. Se ei ole vain suuri hankinta, vaan se on osto, jossa maksamallasi hinnalla on paljon tekemistä neuvottelutaitosi kanssa. Siksi ei ole yllättävää, että useimmat ihmiset pitävät prosessia sekä aikaa vievänä että stressaavana.

Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse olla ammattimainen neuvottelija saadaksesi hyvän tarjouksen uudesta autosta. Edellyttäen, että teet tutkimuksesi etukäteen ja pysyt rauhallisena neuvotellessasi, ei ole mitään syytä, miksi kukaan ei voisi poistua etupihalta tyytyväisenä.

Tässä on kymmenen yksinkertaista vinkkiä, joiden avulla saat paljon rahaa uudesta autosta.

Tee kotitehtäväsi

Ensimmäinen askel uuden auton ostamisessa on tehdä läksyt. Mitä enemmän tiedät ennen kuin keskustelet jälleenmyyjän kanssa, sitä paremmassa asemassa olet tinkimään tehokkaasti. Hinta valitsemasi ajoneuvo usealta jälleenmyyjältä. Tutustu myös vastaaviin ajoneuvoihin, jos haluat paljon, joskus ei kannata olla sidottu tiettyyn merkkiin ja malliin.

Selvitä laskun hinta

Kun jälleenmyyjä ostaa auton valmistajalta, hänen maksamaansa hintaa kutsutaan ajoneuvon laskutushinnaksi. Kun neuvottelet jälleenmyyjän kanssa, tämä on luku, jota sinun tulisi pyrkiä pääsemään lähelle. Useimpien autojen laskutushinnat löytyvät sivustoilta, kuten Edmunds.com. Sanomattakin on selvää, että nämä tiedot voivat osoittautua korvaamattomiksi.

Tutkimusalennukset

Kun puhutaan arvokkaasta tiedosta, kannattaa tietää valmistajan alennuksista. Nykyään ne ovat yleisempiä kuin koskaan, ja kannattaa ottaa yhteyttä ajoneuvojen valmistajiin saadaksesi selville uusimmat tarjoukset. Muista kuitenkin, että useimpiin alennuksiin on liitetty merkkijonoja, ja siksi on erittäin tärkeää lukea pieni teksti.

Valitse oikea ajoitus

Useimmilla automyyjillä on tiukat kiintiöt täytettäväksi, ja neuvottelujen ajoittaminen silloin, kun heillä on paineita, voi siksi olla loistava tapa saada hyvä kauppa. Viikon loppu (yleensä lauantai), kuun loppu ja vuoden loppu ovat siis kaikki erinomaisia aikoja autoostoksille.

Tiedä enimmäishintasi

Älä koskaan astu liikkeeseen päättämättä ensin tarkalleen, kuinka paljon olet valmis maksamaan. Kuten aiemmin mainitsin, on olemassa hienoja tarjouksia, mutta joskus ainoa tapa saada ne on olla valmis kävelemään pois. Muista, että autokauppiaan tehtävänä on olla mahdollisimman vakuuttava. On tärkeää pitää kiinni aseista.

Sano oikeita asioita

Kun olet tekemisissä automyyjän kanssa, on kaksi asiaa, jotka sinun tulee tehdä selväksi heti alusta alkaen. Kerro hänelle, että olet valmis ostamaan tänään, jos saat hyvän tarjouksen. Ja kerro hänelle, että olet tehnyt kotitehtäväsi eli hintavertailun, alennukset ja laskutushinnat. Mitä nopeammin teet nämä asiat selväksi, sitä nopeammin hän tekee sinulle järkevän tarjouksen.

Jätä rahoitus viimeiseen asti

Jos tarvitset rahoitusta uudelle autollesi, neuvottele ensin myyntihinta ja sitten rahoituspaketti. Muuten pienet kuukausierät voivat helposti hämärtää harkintasi. Selvitä tarkalleen kuinka paljon rahoituspaketti maksaa sinulle sopimuksen voimassaoloaikana. Vertaa sitä henkilökohtaisen lainan hintaan ja älä unohda katsoa pientä tekstiä.

Hanki hyvä tarjous nykyiselle autollesi

Toinen tekijä, joka voi vaikuttaa suuresti uuden autosi hintaan, on se, kuinka paljon saat nykyisestä autostasi. Neuvottele jälleen uuden ajoneuvosi myyntihinnasta ennen kuin mainitset sanat vaihto. Ota selvää autosi arvosta etukäteen ja varmista, että saat sen pestyä ja yksityiskohtaista ennen kuin aloitat neuvottelut.

Älä pelkää tehdä ostoksia verkossa

Kuten useimmat asiat nykyään, parhaat autotarjoukset löytyvät yleensä verkosta. Kyllä, jos aiot ostaa uuden auton tai jopa myydä romuauton, Internet on loistava paikka saada mahtavia tarjouksia. Verkkokauppiailla on vähemmän yleiskustannuksia, ja siksi heillä on varaa tarjota alhaisempia hintoja. Jos et halua ostaa verkkokauppiaalta, kannattaa silti tarkistaa niiden hinnat. Jos löydät paljon verkosta, ei ole mitään syytä, miksi et voi tulostaa sitä ja pyytää paikallista jälleenmyyjää sovittamaan sitä.

Älä anna kenenkään painostaa sinua

Lopuksi jälleenmyyjät haluavat antaa vaikutelman, että kymmenen muuta ihmistä odottaa ostavansa sinua kiinnostavan ajoneuvon. Tosiasia on, että nykyään kysyntä on laskenut ja markkinat ovat suurelta osin ostajamarkkinat. Jos sinulle tarjotaan tiettyä tarjousta tänään, se on edelleen saatavilla huomenna. Ota aikaa, äläkä anna painostustaktiikkojen hämätä.